www.hazarilac.com sitesinde (“Hazar İlaç Ecza Deposu Medikal ve Kozmetik Ürün San.Tic.Ltd.Şti.” ) yer alan her bilgi kullanıcıya bilgi vermek amacıyla sunulmuştur. Hazar İlaç, önceden haber vermeksizin, istediği zaman sitedeki bilgilerin revizesi veya düzeltilmesi, değiştirilmesi veya çıkartılması gibi işlemleri yapmaya tek yetkilidir ve bu konudaki tüm haklara sahiptir.

Bu sitede kullanılan bazı ifadeler ileriye dönük olarak hazırlanmış olabileceğinden çeşitli risk ve belirsizlikler içermesi mümkündür. Muhtelif nedenlerden dolayı gerçek sonuç ve gelişmeler, bu ifadelerde belirtilen ya da ima edilenlerden somut bir şekilde farklı olabilir.

Kullanıcılar bilgi ve dokümanları sadece bilgi edinmek amacıyla kullanabilir. Mevcut olan bilgiler Hazar İlaç’ın önceden yazılı izni alınmadan ticari hiçbir şekilde kullanılamaz, değiştirilemez, alt lisansla kullandırılamaz, kopya edilemez, ileride kullanılmak üzere saklanamaz.

Sitede, güncellemeye ait tarih bulunmaması, içeriklerin çeşitli nedenlerle güncellenmemesi, revizyonda gecikme, olası bir yanlışlık ve ya eksiklikten ötürü Hazar İlaç’a hiçbir zaman nam altında sorumluluk yüklemez.

Bu siteye erişim serbest ve anonimdir.  Site içeriğindeki bilgilerin kullanımından oluşabilecek her türlü ihtilaflarda, Türkçe Yasal Uyarı metni esas alınacak olup, böyle bir durumda Hazar İlaç her türlü hukuki haklarını kullanacağını taahhüt eder.